Milo min Milo

Sitter just nu hemma hos min fina syster i Ulricehamn, lov-vecka!! Hurra!
Och efter denna vecka är det bara två kvar till min lilla familj blir Boråsare, som jag kommer att njuta av att äntligen vara på en plats närmre min älskade familj och mina underbara vänner!
 
Om en timma kommer min vackra Veroniqua hit och gör mig sällskap ett tag, hon ska få träffa min lilla Milo för första gången:)
På tal om MIílo så blir han 7 veckor idag, tiden springer iväg:)
Snart är han 6 månader och försöker ta sig fram för egen kraft, som jag längtar till dess! Små nyfödda bebisar i all ära men jag gillar när dom blir större och man kan känna deras små knubbiga armar om sin hals i en hår kram!!
Finns ta mig sjutton inget bättre!
 
Nåväl ville dela med mig lite av min lycka att vara hos min familj över veckan, kan inte sitta framför datorn när man har två små barn, så back to life!
/Nati

mina fina<3

Here we go again, sitter ensam med min lilla kille i soffan, redan 1 hel månad på onsdag.. tiden går bra fort ändå!!
Emilia min lilla prinsessa ligger och myser i sängen, ska nog snart mysa ner mig hos henne!
Finns ändå inget att göra.. måste bara vänta tills torktumlaren är klar!
 
Oh my, har man vackra barn eller vad? Förstår i vad denna lilla tös kommer få pojkarnas huvuden att vridas efter henne.. mammas flicka det<3
Och min lilla pojk.. han kommer bli en snäll kille helt enkelt!
 
Nu sa jag sova!
Natt natt
 
 

Bitter.. JA

Jo men så att, då vart man två barns mamma ensam på veckorna för att mannen veckopendlar med sitt nya jobb i väntan på att vi får flytta till Borås.
It SUCKS vill jag lova, inte just två barns mamma biten, men att mannen får vecko pendla.
Två barns mamma biten går väll rätt hyfsat, det jobbigaste är väll lille man som är tutt galen och vägrar napp, vill bara ligga i paradiset och snutta hela tiden:/ 
Får se hur länge det håller, tröttnar väll snart och ger honom ersättning! Får mjölkstockning var sjätte sekund med så inte jätte spännande.
 
Men i övrigt om jag inte ska gnälla så är mini förbannat snäll likaså Lill fia, hon är så duktig med sin lillebror (Milo) och vill gärna hålla pussa och krama:) Gullan!!
 
Borås då.. det går nog frammåt, har ett hus att flytta till iaf, vann ju budgivningen så det är vårt, nu sa vi bara få igång försäljning här så vi blir av med Örebro skiten, åh vad jag inte kommer att sakna denna tomma tråkiga stad:D Fuck it!
Men nu har jag bott här med så är en stad och erfarenhet rikare.
 
Men ja för att avsluta med lite mer gnäll så hatar jag att ha det såhär, det är så sjukt tråkigt och jag är äckligt isolerad utan folk man känner, kort och gott, JAG HATAR ÖREBRO!
 
Love/Nati♥

RSS 2.0