Dreamer

Vaknade nyss, Jag drömde underligt.. första gången på länge jag drömmer. Många negativa sidor fanns med men även ett underbart stort plus.
Min Pappa, han var bara där!
Han var levande, frisk, sprudlande!
Och han kunde säga mitt namn, han kunde le med sina fina läppar och han kunde lyfta sina armar emot mig och möta mig i en kram.

Min mamma var där med, och farbror Jonny.. Trots alkoholen och drogernas flöde som befann sig i min dröm var jag för några timmar den lyckligaste flickan på jorden.
Jag och mamma fjantade runt med att överaska samlingen av folk där även min pappa fanns med att hoppa ner i det varma vattnet så det stänkte över vårt glada gäng.

Jag kännde mig för en stund i min dröm som en hel människa, med både en underbar mamma och pappa vid min sida.. Hade glömt hur lycklig man kan vara av en så simpel situation ♥

Jag hoppas jag får komma tillbaka till mitt smultronställe med mamma och pappa snart igen!


En liten tjej blir stor!

Har nyss klivit ur den varma trygga zoonen under täcket för att påbörja den nya dagen som mött oss.
Men dagen idag började annorlunda, en liten tjej blev stor och fyllde sex år, Felicia väcktes med paket av en trött moster och pappa.
Nu har knasen skuttat iväg till dagis och jag sitter med en morgon kopp kaffe och försöker känna efter hur jag mår idag, men vill lixom inte riktigt känna.

Igår vart jag in till Orsa och besökte vårdcentralen där för första gången, himla trevligt.
Feber och äckelpeck med halsen.. inget som lite antibiotika inte kan ta kål på, så penicilin och kaffe.. det får bli dagens visdomsord.

Städning på schemat idag, pöjken i huset bjöd hem sina föräldrar på middag idag.. ser ut som en av sju havets stormer här. Hurra.

Men ja, för er alla som mår fint idag God fucking morning!



V <3

Sunday sweet sunday

Sitter i soffan och lyssnar på några låtar som genom åren kommit ha satt sig fast och alltid nu mer kommer att påminna om min vackra Veroniqua.
Låtar som bär med sig glada minnen och skratt.



En låt som fick sommarens kvällar och nätter att ljudas av ljuva toner när vi sjöng med för full hals i våra lite senare tonår:) Saknar!



Låten som drev oss mot dansgolvet för att visa hur det skulle gå till, många varma timmar spenderade till den här! <3



Och sist med absolut inte minst, låten som för alltid kommer att få mina tankar att vandra till henne.. Min Veroniqua. Och våran upväxts glada dagar! För alltid min Ljuva ♥

En tid som jag verkligen ser tillbaka på och minns med glädje, utan dig min vän hade min uppväxt bara varit trasig, du har förgyllt den och med dig i mitt liv kommer jag alltid att vara lycklig.
Älskar dig!

:) Ett litet minnes inlägg bara för att påminna mig själv om hur viktig just den vänskapen är för mig, och för Veroniqua att minnas med.
Hoppas ni har en fin söndag!
Lots and lost of love.


Jag är en hemmafru!

Hmm jo, en hemmafru! Inte vart som helst heller utan i Orsa!!
När hände detta lixom, jag som alltid varit den glada utåtriktade umgås massa människan!

Nu, bara som genom ett trollslag sitter jag i Orsa? Och har nyss avslutat ett två dagars maraton i städning.
Men inte villken städning som helst heller, vanligt folk nöjer sig med att flytta till en typ två rums lägenhet men inte Benjamin inte, han ska ta mej fan ha hus.
Stort är det med... suck!

Men nu är det klart iaf.

Ny duschad och städat hus, flis hemma och mannen på ingång snart med mat hoppas jag.
Så blir det ännu en mys kväll i soffan med mannen min och lill fisen.
Hoppas ni haft en fin dag!
Hörs igen:)
Bye ♥



Ulricehamn i mitt hjärta

Jaa då vart man på ett av alla hemmaplan igen.
Har varit på möte med banken idag och det verkar lovande, hoppas bara att det blir som vi pratade om.
Underbara Dina på banken är verkligen som sänd från ovan.

Innan jag kom till U-hamn strosade jag runt nordstan och hittade mig en super billig vår jacka som fick följa med hem för bara 199 kronor:)
Skit söt vert den med, får se om jag kan slänga upp en bild senare eller kanske imorgon!

Ska snart dra mig mot ica för att handla lite gott inför kvällen med Veroviqua, måste ha ett lipsyl med.

Imorgon blir det hem till Jessica med Mami för att hälsa på Joel lite, var ju ett tag sedan nu!
Tiden går för fort!!

Nä får dra ner till affären nu då!
Hoppas ni alla ha en bra dag!

Saknar min älskling!!! ♥

 


On the road.

Jaha, då var den dagen här då jag blev tvungen att säga hej då till min Älskling på Mora station för att åka den tio timmars långa resan hem mot ulricehamn och Göteborg. Är framme i Ulricehamn klockan sex ikväll och det kommer att kännas tomt och tråkigt utan min Benjamin. Igår vart vi hem till hans föräldrar med en del av hans familj, hade en otroligt trevlig dag och en enormt trevlig kväll! Jag har hittat en ny kille, mannen i mitt liv.. Två åriga Elias som är Benjamins syster son, jag har nog aldrig fått så mycket pussar och kramar på en och samma dag:) varje gång jag stog och kramades med Benjamin med kom han trulsande och ville dra mig därifrån:) en liten som ville ha mig för sig själv! Är helt förälskad i hans mörka lockiga hår och blåa gnistrande ögon och härliga skratt<3 Får skriva mer ikväll eller imorgon för nu är jag trött och ska blunda en stund för att fantisera mig tillbaka till Benjamins varma famn, hoppas ni får en fin dag!

Godmorgon <3

Vaknade för en stund sedan och sitter nu med min egen kaffe mugg och dricker morgon kaffe.
Flisan har slängt på Pippi så sitter med ena ögat på de med, barnprogram kan man aldrig få för mycket av^^

Om en halvtimma ska jag gå upp och pussa min älskling godmorgon och sedan ska vi väll börja starta dagen, Flisan ska åka skidor idag så vi får stå och hejja på henne och hoppas att hon vinner.
Får ta lite bilder med, fint väder idag med:)

Efter det blir det nog hem till Benjamins mamma som fyllt 60 och fira hennes födelsedag..
Blir en händelserik lördag, och imorgon är det upp i ottan för att åka mot Ulricehamn igen. Kommer att sakna min älsk till tusen, men kommer inte att vara borta för länge, bara några dagar:)

Men ja, en cigg på det här sen ska jag väll se till att starta dagen jag med.
Puss på er, ut i solen och njut av våren ♥

 



Rock on! ♥


En läkande tid.

Solen lyser här över Orsa, och jag sitter med musiken pumpades ur högtalarna och har nyss diskat.
Känner mig så.. frisk här.
Hemma brukar jag vara ett nervöst vrak som biter ner naglarna och huden runt om, låter kanske löjligt men nu när tittar på mina händer är naglarna på väg att växa ut och huden runt om är läkt.
Antar att man inte kan säga mer än att jag mår otroligt bra just nu!

Sitter och lyssnar på en låt som får mig att le, för jag ser Flisan och Benjamin framför mig sjungandes i bilen, texten sjuger Benjamin och refrengen om man nu kan kalla det för det står såklart lill fisen för:)



Tror att ni förtår om ni lyssnar och tänker efter vem som sjunger vad^^

 

Idag är det fredag vilket innebär att det snart är söndag och jag måste skiljas från min älskling:/ Inget som jag ser fram emot, men vissa möten och tider finns ju för att passa eller hur.

Men det kommer inte att ta många dagar innan jag är på väg tillbaka till honom.

Helgen kommer att bli härlig och full av skratt och mys.. längtar redan tills jag är på väg hit igen<3

Hoppas ni alla har en fin dag, det kommer jag utan tvekan att ha!

Pussar på er alla fina ♥

(V du finns i mina tankar varje dag och jag älskar dig så otroligt:))


This is a day i remember with pain in my heart.

Jag tog mig frammåt nästan dansandes genom snön med ett barnsligt leende lekandes på mina läppar, i min hand höll jag din present.
Mina steg känns alltid så otroligt lätta när de styrs åt ditt håll, kanske är det glädjen som gör att jag nästan flyger fram?

Glädjen av att få stå framför dig och se in i dina ögon och se våra likheter och känna hur stoltheten växer i mitt bröst av att få vara din dotter, för i mina ögon har du alltid trots dina kanske lite för tunga brister varit min förebild och mannen i mitt liv.
Den som jag som barn sa att jag skulle gifta mig med.
Den som jag som barn sa alltid skulle vara den enda.

Äntligen står jag framför din dörr och läser ditt efternamn på dörrens brevinkast, Lundin.. ett namn jag så stolt tagit efter dig och aldrig kommer att byta bort.
Du väntade mig och jag kännde en välbekant doft fylla trapphuset, kaffe, som jag alltid begärde att ha när jag kom på besök.

Du hade tydligen hört mina välbekanta steg i trappen och öppnade dörren innan jag ens hunnit tänka tanken på att ringa på din dörr med den där ringsignalen bara vi har.
Och där stod du nu framför mig med ett leende på läpparna och sträckte fram dina armar och välkommnade mig med en kram.

Jag viskade i ditt öra "grattis på din dag pappa, jag älskar dig" Du kramade till lite extra och svarade " tack så mycket min prinsessa, jag älskar dig"

Så skulle den här perfekta dagen ha sett ut om du hade varit kvar hos mig, men istället får jag den där välbekanta smärtan i mitt hjärta, smärtan av en otrolig saknad och bedrövelse.
Som jag önskar att du fanns här hos mig för att torka de tårar jag fällt över dig, eller bara att ha dig här att kalla pappa... och tala om för dig hur otroligt mycket jag älskar dig trots ditt val att leva.
För mig kommer du alltid att vara nr.1

Grattis på din dag min älskade pappa du finns i mitt hjärta ♥


Och så vart du min! <3

Här sitter man i Mora helt plötsligt med en pojkvän vid sin sida lycklig och brusad av att vara kär och den vackra omgivningen, ska ta lite bilder idag och visa er sen!
Så otroligt vackert här!

Jag känner mig lycklig, nästan lite ovetande om omvärlden, den har försvunnit i mitt rus av att vara kär och det finns nog inget just nu som skulle kunna bekymmra mig!

Hoppas ni får en fin dag, att jag kommer att ha en finns ingen tvekan om!
Pussar i massor!

Långt åt helvete..

Ska jag åka imorgon!
Bara så ni vet.

Dagen idag har varit lugn, vad jag vet.. vaknade innan mamma idag så det var jag som fick fixa kaffet!
Hon har nog en riktig kaffe näsa den där tanten för nästan direkt när kaffet var klart kom hon ner trullsande för trappan, det lilla trollet.

Efter morgon duschen och morgon kaffet och morgon kollen på datan var det dags att röra sig utåt, ams och banken och sen till den elaka tanten!
Efter det gick jag och kollade på en jacka som jag ville ha, en jätte fin midje jacka från lindex.. men känner väll att jag har lite annat att lägga alla mina pengar på typ räkningar, ska försöka klämma in lite födelsedagspresenter i min allt för redan låga budget!!

Men ja imorgon är det upp med tuppen som gäller för att hälsa på min gullis:


Men nu.. ladda kaffet och hoppa i säng tror jag!
Puss.

<3

Godmorgon!

Sitter med mitt morgon kafe i handen och njuter av musiken som du skickat till mig och låter mina tankar segla iväg på ett litet moln av lycka:)
Trodde verkligen inte att det skulle komma så här, att du skulle väcka det som varit dött så länge!

Jag hoppas på morgondagen!

Idag har jag lite att fixa i Ulricehamn, ska till banken, arbetsförmedlingen och söka lite jobb.
Frågan är hur det kommer att gå när mina tankar hela tiden frångår det jag ska göra för att helt otippat samlas på en och samma person, Dig!



Låten du har fått mig att älska!

Hoppas ni får en fin dag, jag kan inte längre tveka på att min kommer att bli perfekt.
Pussar på er alla ♥

Its a sunny day <3

Good morning starshine, the earth says hello!
Hihi från Kalle och chokladfabriken för er som inte vet.

Solen lyser och snön ligger vit, en härlig dag med andra ord!
Idag har jag möte klockan två och tandläkar tid kvart i fyra.. hua får hoppas att jag njuter av dagen efter de besöken med:S

Har även hunnit med att sitta och sukta efter lite vår kläder och skor, så nu vill jag ha en väska, två par skor och en klänning för samanlagt 826:-
Får väll se om man kan få något av det! :)

 

Nu ska jag dricka mitt kaffe, ringa på ett jobb och sen kolla lite mer på ams hemsida och se om dom fått in något sökbart!

Får ju panik snart om jag inte får ett jobb!!

Jag behöver shoppa!!! :)

 

:) Kan inte hjälpa att tänka på dig heller, du är ju en sån Gullis:)

En bild från en alkohol baserad kväll, där jag är lycklig.. precis som idag! <3
Hoppas ni alla njuter liksom jag!


A magic night

Helgen har varit helt perfekt, lördagen började väldigt stressigt men slutade kanon!
Jag och syster gjorde oss fina här hemma, eller jag gjorde mig fin och min kära syster irrade runt som en boll och gick mig på nerverna.
Syskon, i tell you!

När hon efter MÅNGA om och men var klar kom vi äntligen iväg och vi mötte upp resten av gänget på vagnen i brunnsparken och åkte vidare mot Heaven 23 som är ett svin dyrt ställe men väldigt fint och med kalas goda drinkar!

Efter någon timma drog vi vidare mot el corazon, timmarna flög iväg och tillsist fick jag skiljas från mitt party glada gäng och möta upp nya glada människor, Adde, Vanessa,Daniel? Och Benji.
Satte oss på en krog jag inte ens kan namnet på och tog oss en öl... haha men kvällen tog slut där efter många bitta blickar och gnäll från en viss herre att bordet var för kladdigt^^

Nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar med morgondagen!

Lägger in någon bild från helgen imorgon förhoppningsvis!
<3

RSS 2.0