händelserika helger?

Blev en tidig morgon idag, så nu sover lillan. Tur det för idag är det öppna föskolan och dom har öppet mellan 9-12 och annars är det tiden hon brukar sova så hon är alltid lite trött när vi går dit, men idag kan hon leka utvilad:)
Har ingen aning om vad man ska hitta på i helgen, är ju mamma nu så man kan ju inte direkt gå ut och ta en öl.
Eller kan kan man väll but no.
Får väll hitta på¨nått roligt som att leka med tvätten ikväll, behövs ju iaf.
Haha här var hon inte så gammal min lilla pruttskrutt.. kanske en månad:)
Och här vart hon ännu yngre:) Bara en okänd fis i min mage.. saknar det nästan lite.. magen, att känna hur hon bökar runt därinne, men saknar INTE smärtan och allt annat jobbigt som kommer med graviditeten.
Men är jävligt nöjd med resultatet måste jag säga!!
Nu ska jag dricka mitt te och ta en rök innan jag börjar göra mig iordning så jag är klar att hoppa ut i regnet när min sessa vaknar!
Ha en fin helg Love/Nati ♥

Vill ha många bollar i luften

God morgon, gick iofs upp för ett par timmar sedan men det är typ först nu man är människa igen!
Min lilla sessa ligger på golvet och drar sig själv i fötterna medans jag sitter här och hoppas att hon ska visa några trötthets tecken så jag kan slänga henne i säng snart^^
Väntar på att posten ska dyka in i brevlådan med och se om jag fått något mer yrkes bevis, så att jag kan söka den utbildningen jag vill börja plugga på nu medans jag är mamma ledig.. hade varit skönt att ha nått mer än bebis att koncentrera sig på.
Vill ju börja modella igen med, men det får nog vänta ett tag till.. kanske till efter somaren är man redo för det igen?
Saknar det iaf!
En gammal modellbild från kanske 2008-9?
Nu ska jag ta en kaffe och en rök.
Love/ Nati ♥

Gynekologi och öppna förskolor

Hey you.. så aktiv jag är i bloggen, right!
Men ja är man mamma ledig och bor i en ny stad där man ingen känner händer det inte så mycket.
Det senaste jag har gjort är att ha varit på nya öppna förskolan som dom öppnat bara några meter hemmifrån, villket är skönt för då kommer jag ut lite iaf, och min lilla sessa får träffa massa andra bebisar:)
Sist vi va där föll hon för en liten jätte knubbig kille:D Gulliga barn, hon kunde inte sluta titta på honom så det är nog lite puppie love där eller hur? :)
Förutom öppna förskolan har jag varit hon gynekologen.. alltid lika trevligt. Men tyvärr nödvändigt, jag har cellförändringar så får gå en gång om året för en uppdatering på hur förändringarna minskat/ökat. Så nu är det bara att vänta en månad så får jag svar på det med.
Blöh det finns nog faktiskt inget värre än att vara hon gyn, satte in spiral idag med, ont gjorde det ju:/
Och dom påstår att man inte har samma kännsel där och inte ska få ont.. my ass!
Men ja skit samma.. det var allt för mig och ni måste ju medge att det var ooootroligt intressant.
Iom att jag har väldigt lite till liv har jag numer bara bilder på mig och min sessa.. så här är det senaste tilskottet i fotoalbumet!
Love/ Natie

RSS 2.0